2018.11.16-18 - Speleo Konfrontacje 2018

Tomek Stryczek
Gabriel Franecki

Speleokonfrontacje 2018

Doroczna impreza organizowana przez Speleoklub Dąbrowa Górnicza dla całej społeczności grotołazów odbyła się w tym roku w dniach 2018.11.16-18 w zajeździe Jurajskim w Podlesicach.

Program 3-dniowego spotkania był bardzo obfity w wydarzenia. Do wyboru uczestnicy mieli : pokazy filmów konkursowych z wypraw speleologicznych, podróżniczych, rozmowy z ciekawymi ludźmi, imprezy integracyjne. Odbyło się również zebranie Komisji Taternictwa Jaskiniowego PZA. Na zakończenie imprezy losowano nagrody wśród uczestników Speleokonfrontacji. Z grona naszej delegacji Klubowej nagrody wylosowali : Joanna Micherdzińska - kubek oraz Gabriel Franecki - talon na bezpłatne wykonanie kombinezonu speleo w firmie S.Kotarba.

W Podlesicach zauważono również osoby związane z Klubem m.in Zosię Gutek z Wpinką, Jurka Pukowskiego ( na parkingu) oraz Jurka Ganszera z Wandą ( małżonka ) o czym poinformował nas Kuba Krajewski.

Zaloguj się, by skomentować